Login | Înregistrează-te                    Română    Русский    English    
Intelegenţa nu înseamnă să nu faci greşeli, ci să vezi repede cum poţi să le îndrepţi.
Bertold Brecht
Notariat în lume
La data de 24 aprilie 2014, Korsik Constantin Anatolievici a fost ales Preşedintele Camerei Federale Notariale din Federaţia Rusă.
24 Aprilie 2014 | Citeşte »
Cu ocazia luminatelor sărbători ale sfântului Paşte, SRL "NotPel" şi AO "Pelican" vă doresc tuturor linişte sufletească, gânduri senine, lumină în suflet şi multă bucurie alături de cei dragi.
19 Aprilie 2014 | Citeşte »
Prim-ministrul Iurie Leancă a cerut Ministerului Justiţiei, Centrului de e-Guvernare şi Centrului de Telecomunicaţii Speciale să elaboreze și să propună completări la Regulamentul cu privire la modul de îndeplinire a actelor notariale şi completare a registrelor notariale, dar şi la alte acte relevante, în vederea aplicării mecanismului de utilizare a semnăturii digitale în activitatea notarială.
10 Februarie 2014 | Citeşte »
Plenul Curţii Supreme de Justiţie a expus avizul consultativ vizînd schimbări reciproce a teritoriilor de activitate a notarilor (post pe post).
3 Ianuarie 2014 | Citeşte »
Ministrul Justiţiei a înregistrat contractele de efectuare a stagiului la notari publici.
Informaţia detaliată poate fi accesată pe pagina web http://justice.gov.md/pageview.php?l=ro&idc=66 (poziţiile 28-41).
26 Decembrie 2013 | Citeşte »
Cu ocazia zilei de naştere, SRL "NotPel" şi AO "Pelican", cu deosebită plăcere şi onoare Vă transmite cele mai sincere urări de sănătate, fericire şi bucurii, precum şi mult succes în îndeplinirea responsabilităţilor complexe care Vă revin.
7 Noiembrie 2013 | Citeşte »
Ziua Europeană a Justiţiei este celebrată în fiecare an la 25 octombrie.
Scopul Zilei Europene a Justiţiei Civile este de a aduce justiţia mai aproape de cetăţeni, de a-i informa despre drepturile sale, despre modul în care funcționează justiția și cum pot beneficia de acest serviciu public, dar şi de a promova activitatea Comisiei Europene şi a Consiliului Europei în domeniul justiţiei civile, prin simularea proceselor şi sesiunilor de informare.
25 Octombrie 2013 | Citeşte »
Multstimaţi notari,
Ziua Juristului, sărbătorită tradiţional la 19 octombrie, constituie un prilej de a pune în valoare munca pe care o exercitaţi zi de zi.
18 Octombrie 2013 | Citeşte »
În cadrul proiectului "Ajutorul notarului", la 5 octombrie 2013, la Chişinău, şi-a ţinut lucrările seminarul „Deschiderea procedurii succesorale notariale: pas cu pas”, organizat de SRL „NotPel” în colaborare cu Asociaţia Obştească „Pelican”. Cei peste 100 de participanţi din toată Republica Moldova au avut posibilitatea să-şi consolideze cunoştinţele în ceea ce priveşte deschiderea procedurii succesorale, atât sub aspect teoretic, cât şi practic.
10 Octombrie 2013 | Citeşte »
Uniunea Internaţională de Notariat organizează un congres internaţional în Peru în perioada 9-12 octombrie 2013.
3 Octombrie 2013 | Citeşte »
Compasiune şi sincere condoleanţe familiei îndoliate la despartirea de cea care a fost Bîstriţcaia Vera.
30 Septembrie 2013 | Citeşte »
În perioada 19-20 septembrie 2013, la Bucureşti va avea loc un seminar internaţional de instruire în domeniul succesiunii internaţionale.
8 August 2013 | Citeşte »
Evenimente după dată
Copyright © 2013, notariat-moldova.md
"Use of material is permitted only with reference to the source material. Hyperlink is obligatory." Contact: notpel@yandex.ru
    Log in notariat-moldova.md
Login:
Parola:
Remember me
Forgot password?
Eşti nou aici? Atunci Register!