Login | Înregistrează-te                    Română    Русский    English    
Ochiul minţii vede cel mai bine atunci cînd ochii simţurilor rămîn închişi.
Jonathan Swift
Ziua Europeană a Justiţiei Civile
25 Octombrie 2013
Ziua Europeană a Justiţiei este celebrată în fiecare an la 25 octombrie.

Scopul Zilei Europene a Justiţiei Civile este de a aduce justiţia mai aproape de cetăţeni, de a-i informa despre drepturile sale, despre modul în care funcționează justiția și cum pot beneficia de acest serviciu public, dar şi de a promova activitatea Comisiei Europene şi a Consiliului Europei în domeniul justiţiei civile, prin simularea proceselor şi sesiunilor de informare.

Instituţiile judiciare din Statele membre ale Consiliului Europei sunt încurajate să particpe activ la celebrarea Zilei Europene a Justiţiei Civile din 2013 prin organizarea evenimentelor pentru public ( în special pentru tineret), şi pentru profesioniştii din domeniul justiţiei. Programul acestor evenimente va fi publicat pe pagina Internet a CEPEJ (Comisia Europeană pentru Eficienţa Justiţiei).

Principalul eveniment al acestei zile are loc la Luxemburg, în prezența ministrului de Justiție al Luxemburgului și personalităților eminente. Tema acestei zile, organizată în comun de către notarii din Europa și Camera Notarilor din Marele Ducat al Luxemburgului este "Europa pentru notari şi notarii pentru Europa".

Mai multe detalii pe pagina web (în limba română) apasati acest link
Copyright © 2013, notariat-moldova.md
"Use of material is permitted only with reference to the source material. Hyperlink is obligatory." Contact: notpel@yandex.ru
    Log in notariat-moldova.md
Login:
Parola:
Remember me
Forgot password?
Eşti nou aici? Atunci Register!